Selskaber & fester

/ SELSKABER & FESTER

Festpakker

Eksempel på festmenu 1

Velkomstdrink – Cava/bobler.

Tapasmenu:

  • – Blinis med varmrøget laksemousse
  • Butterdejspirog med pulled pork og krydderurter
  • Kartoffelroulade med chili-agurketatar
  • Marinerede stegte tigerrejer med langtidsbagte ananas
  • Krydderfrikadeller med cornichons

Buffet:

  • Stegt unghanebryst med citronskal og citrontimian
  • Helstegt okseculotte smurt med hvidløg og madagascarpeber
  • Ramsløgmarineret kamsteg med havsalt
  • Små sprøde kartoffelrösti med løgpickles
  • Bagt tærte med peberfrugt, svampe, spinat og hytteost
  • Spæde salater med råsyltede grøntsager og krydderurter
  • Marineret bulgur med vinaigrette, kryddertomater, urter og hakkede saltmandler
  • Hjertesalat vendt i frisksyrnet fløde med parmesanchips og kryddercroutons
  • Kold sauce/dip af rørt cremefraiche, skyr, krydderurter og hvidløg

Dessert:

  • Rabarber-mazarinkage med rørt vaniljesoftice og kraftig chokolade

Kaffe, the og hjemmebagte småkager. Der bydes avec.

 

Natmad:

  • Hot dog med tilbehør (byg selv)

Drikkevarer efter optælling, dog ikke boblerne til velkomst, som er inkluderet i kuvertprisen, i alt kr. 665, –

 

Øvrige priser:

Husets Økologiske rødvin og hvidvin kr. 210, – flasken
Kildevand a kr. 20,-
Sodavand a kr. 25, –
Øl a kr. 30, –
Krenkerup a kr. 40
Cognac, likør, baileys a kr. 45, –

Alle priser er incl. moms. Der tages forbehold for prisstigninger.

Eksempel på festmenu 2

Velkomst: Bobler – sodavand/saftevand til børnene

 

Fiskesymfoni serveret på tallerken:

  • Bagt laks med dildsauce
  • Hvidvinsdampet hvidfisk
  • Let marinerede skaldyr
  • Friske hvide asparges, krydderurter og citron

Husets hjemmebagte landbrød/flutes

Hovedretsbuffet:

  • Kalvemedaljon med blommechutney
  • Mør-braiserede svinekæber serveret i nedkogt fond og urter
  • Marinerede nye Bøtøkartofler med grillede grøntsager
  • Bagt spinattimbale med rygeost
  • 2 gode sprøde salater med dressinger
  • ”Gnavegrønt”, pommes frites, ketchup og remulade til børnene.

Dessertbuffet:

  • Jordbærtærte med hvid chokoladecreme
  • Vanilje- citruskage med krisebærtopping
  • Mormors gammeldaws æblekage med portvin, gelé og flødeskum
    serveret i små portionsglas
  • Almindelig vaniljeis og jordbær til børnene

Kaffe og kransekage

Bobler, vin, dessertvin, øl og vand ad libitum.

Pris for ovenstående kr. 805, – pr. person inkl. moms.

Børn under 12 år ½ pris. Der tages forbehold for prisstigninger.

Eksempel på festmenu 3

Velkomst: Bobler, snacks, vin, vand og fadøl

 

Tapasmenu:

  • Sprøde butterdejs- snegle med oliven- tapenade
  • Bruschetta med varmrøget laksemousse
  • Kyllingen ballotine på grovknækbrød
  • Salt pandekage med karryhumus og grøntsager
  • Grøntsagsstave med krydderdip

Buffet:

  • Stegt oksemedaljon af mør filet toppet med kalvetunge, abrikoser og skalotteløg
  • Ryg af glad gris (royal) med sennep, bacon og persille, trancheret ved buffet
  • Nye danske Bøtøkartofler med kryddersmør
  • Pisket kørvelcreme a la bearnaise
  • Bagte grøntsager med krydderurter og reduceret hvidvin
  • Tærte med spinat, porrer og hytteret
  • Marinerede linser med citron og urter
  • Sprød grøn salat med grillet artiskok, peberfrugt og tomat
  • Salat af grønne og hvide asparges med vinaigrette og parmesanchips
  • Urte-creme-fraiche- dressing

Dessertbuffet:

  • Rabarber-mazarinkage
  • Tæt chokoladekage med hvid ganache
  • Råsyltede danske jordbær
  • Bagt nødde-marengs med blåbærtatar
  • Rørt softice med nougatine

Husets Rødvin -hvidvin-rosé

Kaffe, the, avec med god mørk rom

 

Drinksbuffet:

  • Gammel Have
  • Gin-tonic
  • Dark n´stormy
  • De, der ønsker dette, fortsætter med fadøl, vin og vand.

Pris alt inkl. kr. 1210, –

Børn under 12 år ½ pris.
Der tages forbehold for prisstigninger.

Har du andre ønsker så kontakt os for yderligere spørgsmål og information:
Telf. +45 88 44 05 49 eller info@guldbosund.dk