Fitness

/ Fitness

Medlemsskabet

Fitnesscenter med måske Danmarks flotteste udsigt.

 

 

GuldBoSunds motions- og fitnesscenter byder alle velkommen. Om du er nybegynder, eliteidrætsudøver, har behov for specielle ydelser eller har specifikke lidelser, står vores fysioterapeuter klar til at give lige det træningsprogram eller introduktion, du har brug for.

 

 

GuldBoSund har tryghed, lyst, genoptræning og glæden ved at bevæge sig i fokus. Fitnesscenteret er ikke kun et tilbud beboerne, men for alle, som kunne have lyst til at træne.

 

 

Fitnesscenteret er udstyret med de bedste maskiner, så forholdene er optimale. Rammerne kan heller ikke være flottere eller mere motiverende, da fitnesscenterets indbydende og lyse lokaler ligger med udsigt lige ud til Guldborgsund.

 

Der er ansat instruktører, som kan udarbejde et individuelt træningsprogram uanset træningsbehov og niveau. Vi tilbyder ydermere en fysioterapeutisk instruktion/rådgivning ved oprettelse af et medlemskab.

 

 

Du er altid velkommen til at komme forbi GuldBoSund og se vores skønne omgivelser. Er du ikke allerede medlem, kan du komme forbi og udfylde en tilmeldingsblanket i receptionen eller klikke bliv medlem her på siden. Vi glæder os til at se dig.

 

 

Åbningstider:

Mandag til Søndag: kl. 06.00 – 20.00

 

Medlemskab

Kr. 175
Månedligt
  • Oprettelse - kr. 200,-
  • Fysioterapeutisk instruktion/rådgivning + træningsprogram - kr. 200,-
  • Gæstetræning pr. gang - kr. 50,-

Salg af træningsredskaber

  • Træningsbold - 55/65cm Ø kr. 200,-
  • Pilatesbold - 23 cm Ø - kr. 75,-
  • Træningselastik - 120 cm, stor kr. 60,-
  • Træningselastik - hvid, orange eller blå kr. 25,-
Mask Group 2@2x

Fitness

Kontakt os vedrørende medlemskab.

GuldBoSund-LoRes-9

Har du hørt om det frie valg af genoptræning?

 

I Danmark har du mulighed for at vælge en privat behandler, hvis din kommune ikke kan tilbyde dig opstart af genoptræning senest syv dage efter, du er udskrevet fra hospitalet med en genoptræningsplan.

 

GuldBoSund er godkendt som behandler

Læs mere på mingenoptræning.dk