Bolig og husleje

På friplejehjemmet GuldBoSund er der 42 singlelejligheder og 4 lejligheder beregnet til ægtefæller/par.

Singlelejlighedernes areal inkl. fællesareal er på 73 m2. Disse lejligheder er indrettet som 2 – rums boliger med enten terrasse eller altan.

De lejligheder, der er beregnet til ægtefæller eller par, har et areal inkl. fællesareal på 82 m2. Disse lejligheder er indrettet som 3 – rums boliger.

Entreen har en god rummelighed ligesom opholdsstuen, der har god plads, også hvis man er kørestolsbruger. I en niche i stuen er der køkken.

Soveværelset er lyst og rummeligt og står i direkte forbindelse med badeværelset, som kan tilgodese både den selvhjulpne borger, eller hvis man er kørestolsbruger.

Ud over arealet i selve lejligheden hører fællesrummene med til det, man skal betale husleje for, og som man må bruge som sin bolig. Bla. har alle lejligheder adgang fra lyse fællesarealer, som danner rammen om gårdhaverne.

På friplejehjemmet GuldBoSund gælder reglerne i lejeloven, som havde det været enhver anden lejebolig. Ved indflytning udfærdiges en lejekontrakt med fastsættelse af husleje, el, vand og varme, indskud og boligydelse efter de regler, der er gældende.

Husleje

Huslejen for singlelejligheder er i 2022 kr. 8.437 pr. mdr. ex. el, vand og varme.

Huslejen for ægtefælle/par lejligheder er i 2022 kr. 8.838 pr. mdr. ex. el, vand og varme.

Boligstøtte

Der kan søges boligstøtte i henhold til de gældende regler herom, hvilket reducerer din månedlige husleje.

GuldBoSund-LoRes-117