Organisation

GuldBoSund er en privatejet virksomhed.


Tankegangen bag GuldBoSund er humanistisk og uden religiøs eller politisk tilknytning.


Adm. direktør er Dorte Olsen-Kludt, og hun er også stedets daglige leder.


Dorte Olsen-Kludt er oprindelig uddannet ergoterapeut og har suppleret sin grunduddannelse med forskellige videreuddannelser i ledelse. Hun har en meget lang leder- og chefkarriere i det offentlige bag sig, og har varetaget forvaltningschefstillinger som bla. ældre- og handicapchef, myndighedschef og social- og psykiatrichef.


Uddannelsen som ergoterapeut har givet hende viden og indsigt i alle forhold vedr. ældres udfordringer og behov samt viden om forebyggelse, sundhed, sygdom, rehabilitering m.m.


Lederuddannelserne har givet hende de nødvendige værktøjer i forhold til hendes personlige, organisatoriske og økonomiske lederskab, og de forvaltningschefstillinger, hun har bestridt gennem tiden, har givet hende et stort netværk og har relevans såvel i forhold til selve driften af GuldBoSund, men også i forhold til samarbejdet med køberkommunerne, sundhedsvæsnet, de frivillige organisationer og de pårørende.


Dorte Olsen-Kludt har en initiativevne og en løsningsorientering, som alle i hendes omgivelser mærker. Hun drives af muligheden og ansvaret for at skabe de rigtige rammer for andre menneskers gode liv. Hun har derfor adskillige gange stået i spidsen for etablering af nye bo- og behandlingstilbud for forskellige målgrupper, – flere endda oprettet alene på hendes initiativ.


Ønsker du kontakt – klik her for vores kontaktinfo.