Faciliteter

GuldBoSund er opført i 1986 og ombygget til Friplejehjem i 2016-2017.

 

GuldBoSund har en usædvanlig attraktiv beliggenhed direkte ned til Guldborgsund og med Hamborgskoven og Middelaldercentret som nærmeste naboer.  Se desuden fanen ”omgivelser”.

 

Alle Friplejehjemmets lejligheder har adgang fra lyse fællesarealer, som danner ramme om gårdhaverne. Indendørs er der til hver lejlighed knytte et lille område af mere privat karakter i forbindelse med og i samme bredde som indgangen til lejligheden. Her kan man sidde og følge med i aktiviteterne i gårdhaven, livet i bygningen eller få en sludder og en tår kaffe med naboen. Herudover er der fra stuen direkte udgang til egen terrasse eller egen altan, afhængig af, om man bor i stuen eller på 1. sal. Der er naturligvis elevator til 1. sal.

 

På begge etager er der fælles opholdsrum.

 

Hovedbygningen er GuldBoSunds puls. Her finder man i stueetagen administrationen, køkken og restaurant. Ved loungeområdet findes flygel og ”GuldBaren”. Af andre tilgængelige tilbud er der frisør.

 

På 1. sal er der diverse møde- og konferencerum og et enestående auditorium til afvikling af større konferencer, men også så det er muligt at se aktuelle begivenheder af interesse på storskærm eller nyde en god film.

 

På 1. sal finder man også billardrum, fitnesscenter, musikrum og aktivitetsrum.

 

I kælderen er der bordtennis og et stort rum med spejle på væggene, hvor der kan dyrkes yoga, mindfullness, stoledans osv.

 

I hovedbygningen er der ligeledes elevator, så det er muligt at komme let til alle etager, og der er 10 dejlige hotelværelser, som pårørende kan leje i kortere eller længere tid.