Friplejehjem

/ Friplejehjem

Friplejehjem er kommet for at blive. Den nuværende og kommende målgruppe har den overbevisning, at det er vigtigt at supplere de gode kommunale plejehjem med alternativer. At brede en palet ud så man har noget at vælge imellem. Mennesker er som bekendt forskellige, og vi har forskellige præferencer. Vores værdi på Friplejehjemmet GuldBoSund er, at vi vil være længst muligt i hinandens liv og metoden til det er inddragelse af det omkringliggende samfund og en kontinuerlig udvikling af den multifunktionelle virksomhed. Så er der andre friplejehjem, der har andre temaer eller andre signaturer, og der kan den enkelte jo afsøge mulighederne og lade sig friste af dem.

 

GuldBoSund er en multifunktionel virksomhed, hvor der også foregår andet end plejehjemsaktiviteter. Borgerne der bor her, er ikke isolerede på et sted, som er sidste stop på livsrejsen. Den pulserende verden og andre mennesker trækkes ind i disse rammer, fordi der er kurser, konferencer, fester og events af enhver art også, ligesom vi har rehabiliteringspladser og rekreationsophold til privatbetalende i alle aldre og et veludstyret fitnesscenter, som alle, – også udenfor friplejehjemmet – kan tegne medlemskab til. Hertil kommer, at maden og måltiderne adskiller os fra andre plejehjem. Vi har vores egne kokke og kost- og ernæringsassistent, og det nylavede varme hovedmåltid serveres altid om aftenen.  

 

 

Mask Group 2@2x

Friplejehjem

Kontakt os vedrørende at få en plads til en pårørende eller jer selv.

/ FAKTA

Faciliteter

LEJLIGHEDER

På friplejehjemmet GuldBoSund er der 42 singlelejligheder og 4 lejligheder beregnet til ægtefæller/par.

Alle Friplejehjemmets lejligheder har adgang fra lyse fællesarealer, som danner ramme om gårdhaverne.

AKTIVITETER

Af aktiviteter kan nævnes træning, gymnastik, dans, kreative grupper, samværsgrupper, litteratur- og oplæsningsgrupper, sang og musik, foredrag, museumsbesøg, teaterture, boccia, billard, udflugter, shopping og meget andet.

SUNDHED OG KOST

På GuldBoSund er måltidskvaliteten, madens smag, duft, udseende, konsistens, temperatur og spisemiljø i fokus.

Ordentlig kost øger lysten til træning, aktivitet og derved øges ens almene velbefindende og livskvalitet.

/ HVAD SIGER KUNDERNE

Jeg har fra dag 1 været helt tryg

Min mor tilbragte sine sidste år på GuldBoSund Friplejehjem, og jeg har fra dag 1 været helt tryg ved at have lagt ansvaret for Mors velbefindende i hænderne på Dortes team.

På GuldBoSund er en tydelig ambition: Plejen og omsorgen skal være i orden, og jeg har på intet tidspunkt oplevet andet end netop det.

Jeg har haft en rar oplevelse af et hus med god stemning, og jeg har mødt et personale fulde af smil, venlighed, respekt og “tid nok” – til Mor og til os andre.

Særlig dejligt var det dog, at Mor selv – og uopfordret – udtrykte sin tilfredshed, og der gik ikke lang tid før GuldBoSund var lig “hjem”, hvis vi tog på tur.

Alt dette gav sjælefred for alle.

– Maiken, pårørende

Udtalelse fra pårørende

GuldBoSund-LoRes-11

Udtalelse fra pårørende

GuldBoSund-LoRes-11