Nyt om GuldBoSund

Pressemeddelelse

5 – år som Friplejehjem og multifunktionel virksomhed

 

GuldBoSund ApS fylder 5 år.

 

At starte en ny virksomhed i et konkurrencepræget marked kræver vilje. At man derudover bevæger sig ind på et område, hvor det offentlige omtrent har monopol, kræver mod.
På 5 år er virksomheden GuldBoSund ApS vokset fra 1 til 68 faste og 15 timelønnede medarbejdere.

 

Den 15. april kan virksomheden fejre sit 5- års jubilæum.

GuldBoSund ApS driver:
Friplejehjem med plads til 50 visiterede borgere fra hele Danmark
Rehabiliteringsophold til privatbetalende gæster
Terminale pladser til private
Indendørs og udendørs fitness
Selskabslokaler, restaurant og konferencecenter

 

GuldBoSund har vundet Iværksætterprisen Lolland Falster 2019, Præstationsprisen 2020 uddelt af Det Konservative Folkeparti Guldborgsund, – en pris – som gives til en person, et projekt eller en virksomhed, som i årets løb har gjort en god og fortjenstfuld indsats for Guldborgsund Kommune, og i 2021 blev virksomheden nomineret til Lolland Falsters Erhvervspris.

 

Opskriften er en unik tilgang til beboere, gæster og kunder med et særligt fokus også på gode arbejdsvilkår for de ansatte. ”Vores beboere, gæster og kunder har selvfølgelig forskellige behov”, udtaler adm. direktør Dorte Olsen-Kludt, ”og derfor duer det ikke at levere standardløsninger”.

 

GuldBoSunds historie og udvikling vidner om et særligt engagement hos såvel ledelse som medarbejdere, hvor stædighed og proaktivitet har været drivkraften. Her er er det værd at nævne, at der udelukkende er ansat fagligt uddannede medarbejdere, som gennem deres sundhedsfaglige -, kostfaglige-, administrative – eller håndværksmæssige kompetencer komplementerer hinanden og understøtter den enkelte beboers, borgers eller gæsts behov, potentiale, livskvalitet eller oplevelse. Særligt på sundheds-, ældre- og omsorgsområdet er det ualmindeligt at kunne mønstre en personalegruppe, udelukkende bestående af fag-fagligt personale som sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, socialpædagoger, ergoterapeuter og fysioterapeuter. Det kan GuldBoSund.

 

På GuldBoSund relaterer værdierne sig til GuldBoSunds kerneopgave og kerneydelser, og kan genfindes i ambitionerne om at være Danmarks bedste og mest unikke multifunktionelle arbejdsplads, med den bedste beliggenhed og med de fagligt dygtigste og mest dedikerede medarbejdere:

 • Vi løser menneskers udfordringer og imødekommer deres behov
 • Vi gør tingene simple og reducerer kompleksitet
 • Vi gør en forskel, og vi ER en forskel
 • Vi har fokus på, hvad der er vigtigt
 • Vi gør det rigtige rigtigt
 • Vi elsker at komme på arbejde
 • Vi er en del af noget fantastisk
 • Vi vinder priser

 

Det ledelsesmæssige fokus er på, at alle får mulighed for at spille hinanden gode og spille hinanden stærke. Det gøres ved:

 • At sikre klarhed om kerneopgaven, som først og fremmest er visionen om ”at være længst muligt i hinandens liv”
 • At have fokus på faglighed, tværfaglighed og samarbejdsfaglighed, så alle kompetencer kommer i spil
 • At påskønne sociale kompetencer, som medvirker til, at vi har en rar arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø
 • At konfrontere en uhensigtsmæssig eller direkte uønsket adfærd så den enkelte har mulighed for at komme tilbage på sporet i en fart

 

Grundet påsken markeres fødselsdagen ved en reception for beboere, gæster, pårørende, kunder, samarbejdsrelationer, medarbejdere og venner af huset onsdag den 20. april 2022 i tidsrummet 14.00 – 17.00 på Vibehaven 500, 4800 Nykøbing F.

 

I forbindelse med 5 – års fødselsdagen har GuldBoSund ApS relanceret hjemmesiden, hvor beboere, gæster og personale aktivt har bidraget til indholdet. Hjemmesiden kan opleves på www.GuldBoSund.dk.

 

For yderligere spørgsmål og uddybelse kontakt adm. direktør Dorte Olsen-Kludt, tlf. 21134451, eller dook@guldbosund.dk