/ SELSKABER & FESTER
Festpakker
Eksempel på festmenu 1
Velkomstdrink – Cava/bobler.
Tapasmenu:
- – Blinis med varmrøget laksemousse
- Butterdejspirog med pulled pork og krydderurter
- Kartoffelroulade med chili-agurketatar
- Marinerede stegte tigerrejer med langtidsbagte ananas
- Krydderfrikadeller med cornichons
Buffet:
- Stegt unghanebryst med citronskal og citrontimian
- Helstegt okseculotte smurt med hvidløg og madagascarpeber
- Ramsløgmarineret kamsteg med havsalt
- Små sprøde kartoffelrösti med løgpickles
- Bagt tærte med peberfrugt, svampe, spinat og hytteost
- Spæde salater med råsyltede grøntsager og krydderurter
- Marineret bulgur med vinaigrette, kryddertomater, urter og hakkede saltmandler
- Hjertesalat vendt i frisksyrnet fløde med parmesanchips og kryddercroutons
- Kold sauce/dip af rørt cremefraiche, skyr, krydderurter og hvidløg
Dessert:
- Rabarber-mazarinkage med rørt vaniljesoftice og kraftig chokolade
Kaffe, the og hjemmebagte småkager. Der bydes avec.
Natmad:
- Hot dog med tilbehør (byg selv)
Drikkevarer efter optælling, dog ikke boblerne til velkomst, som er inkluderet i kuvertprisen.
Eksempel på festmenu 2
Velkomst: Bobler – sodavand/saftevand til børnene
Fiskesymfoni serveret på tallerken:
- Bagt laks med dildsauce
- Hvidvinsdampet hvidfisk
- Let marinerede skaldyr
- Friske hvide asparges, krydderurter og citron
Husets hjemmebagte landbrød/flutes
Hovedretsbuffet:
- Kalvemedaljon med blommechutney
- Mør-braiserede svinekæber serveret i nedkogt fond og urter
- Marinerede nye Bøtøkartofler med grillede grøntsager
- Bagt spinattimbale med rygeost
- 2 gode sprøde salater med dressinger
- ”Gnavegrønt”, pommes frites, ketchup og remulade til børnene.
Dessertbuffet:
- Jordbærtærte med hvid chokoladecreme
- Vanilje- citruskage med krisebærtopping
- Mormors gammeldaws æblekage med portvin, gelé og flødeskum
serveret i små portionsglas - Almindelig vaniljeis og jordbær til børnene
Kaffe og kransekage
Bobler, vin, dessertvin, øl og vand ad libitum.
Eksempel på festmenu 3
Velkomst: Bobler, snacks, vin, vand og fadøl
Tapasmenu:
- Sprøde butterdejs- snegle med oliven- tapenade
- Bruschetta med varmrøget laksemousse
- Kyllingen ballotine på grovknækbrød
- Salt pandekage med karryhumus og grøntsager
- Grøntsagsstave med krydderdip
Buffet:
- Stegt oksemedaljon af mør filet toppet med kalvetunge, abrikoser og skalotteløg
- Ryg af glad gris (royal) med sennep, bacon og persille, trancheret ved buffet
- Nye danske Bøtøkartofler med kryddersmør
- Pisket kørvelcreme a la bearnaise
- Bagte grøntsager med krydderurter og reduceret hvidvin
- Tærte med spinat, porrer og hytteret
- Marinerede linser med citron og urter
- Sprød grøn salat med grillet artiskok, peberfrugt og tomat
- Salat af grønne og hvide asparges med vinaigrette og parmesanchips
- Urte-creme-fraiche- dressing
Dessertbuffet:
- Rabarber-mazarinkage
- Tæt chokoladekage med hvid ganache
- Råsyltede danske jordbær
- Bagt nødde-marengs med blåbærtatar
- Rørt softice med nougatine
Husets Rødvin -hvidvin-rosé
Kaffe, the, avec med god mørk rom
Drinksbuffet:
- Gammel Have
- Gin-tonic
- Dark n´stormy
- De, der ønsker dette, fortsætter med fadøl, vin og vand.













Har du andre ønsker så kontakt os for yderligere spørgsmål og information:
Telf. +45 88 44 05 49 eller info@guldbosund.dk